Jippi! Årets inspiratör!

IMG_6117.jpg

Jag är fantastiskt glad över den fina utmärkelse “Årets inspiratör” från Marknadsföreningen Stockholm! Jag brinner för att dela och ge kunskap, och min målsättning är verkligen att inspirera andra. Att få ett kvitto för det jag gör är fantastiskt kul, tack!

Motiveringen lyder:

“Var ska vi ens börja? Det här är en medlem som är med oss i fler sammanhang än vi kan räkna upp. Men vi gör väl ett försök. Hon är en omtyckt kursledare med stor expertis. Hon leder framgångsrikt en av våra nätverksgrupper. Hon var med oss i Almedalen och bidrog till att våra två event blev både välfyllda och uppskattade. En sann inspiratör som med kunnande och energi bjussar på lärdomar varje gång vi ses, och som dessutom hjälpte oss i teamet att får struktur på vårt eget content-arbete. Vår inspiratör 2018 är Maria Westman, varmt grattis!”
Marie Sommar, Vd Marknadsföreningen Stockholm