Skapa rätt närvaro i Almedalen

Min passion är att dela och ge kunskap. Och att få ta del av andras erfarenheter och klokhet. Vanligtvis så brukar jag göra det inom områdena kommunikation, marknadsföring, ledarskap och affärsutveckling. Vid flertalet tillfällen har jag gett råd och tips inför hur man kan maximera sin närvaro i Almedalen, så nu bestämde jag mig för att ställa samman det i en presentation. I den finner du tips, råd och en planeringsmodell. Om du är intresserad av att ta del av det sänder du mig ett mail med några rader och berättar varför du vill ta del av det. maria.westman@cbywest.se

OriginalPhoto-489223542.433158.jpg

Jag har varit på plats i Almedalen under flera år, detta blir mitt sjätte år, så har jag en del tips att dela med mig av. Vilken typ av närvaro man har beror på sammanhanget, om du åker ensam som representant eller med ditt team och företag.Eller om du har planerade synliga åtaganden, presentationer eller ska genomföra arrangemang. Mina år i Almedalen har bestått av uppdrag, genomförande av arrangemang, presentationer och representation. Oavsett sammanhang så fungerar min planeringsmodell.

Jag rekommenderar att du planerar din närvaro några veckor innan samt att du har insikt i att det finns saker att göra efter Almedalen.


Min planeringsmodell innehåller faserna ”innan”, ”under” och ”efter”. Visst kan man bara sätta sig på färjan, åka dit och planlöst driva omkring. Men det anser jag vore bortkastat, när det är så enkelt att få till rätt och bra effekt med sin närvaro. 


Och kom ihåg att höra av dig om du vill ha mina tips, råd och min planeringsmodell på mailen! Almedalsveckan blir vad man gör den till! Hoppas vi ses där!